Posa sardines a la vida!
Aquest peix blau tan gustós continua afegint avantatges sobre la salut: segons un estudi recent, el seu consum té un efecte preventiu enfront de la diabetis de tipus 2.
Inici
Aquest peix blau tan gustós continua afegint avantatges sobre la salut: segons un estudi recent, el seu consum té un efecte preventiu enfront de la diabetis de tipus 2.
A més de tenir sabors i textures úniques, els aliments fermentats aporten a l’organisme microorganismes vius que afavoreixen una bona digestió.
El ferro és un mineral present en els aliments de consum habitual i en suplements alimentaris que ajuda l’organisme a formar els músculs i els ossos i, per descomptat, a crear hemoglobina.
En aquest post t’expliquem quins senyals t’han de fer sospitar que podries tenir anèmia per falta de ferro i com has d’actuar per revertir-la.
En aquest post t’expliquem què és el magnesi, per què és imprescindible per a l’organisme i quins aliments en contenen.
En aquest post t’expliquem què és la sal iodada i quins beneficis té el iode per a la salut.