Inici
Et donem dues raons noves perquè incloguis a la dieta un nombre adequat de fruita i verdura.
La síndrome de l’intestí irritable (SII) és una patologia més freqüent del que sembla. El 22 % dels espanyols la pateix i és més freqüent en dones que en homes.
Dades de la Societat Espanyola d’Obesitat (SEEDO) revelen que el 25 % dels joves a Espanya té sobrepès o obesitat.
Nous estudis defensen que l’alimentació saludable té un paper clau per reduir el risc de COVID-19.
Peix i marisc són ingredients bàsics de la dieta mediterrània, atesa la gran quantitat de beneficis que presenten per a la salut. Malgrat això, no se’n pot excedir el consum d’algunes espècies.
El ferro és un mineral present en els aliments de consum habitual i en suplements alimentaris que ajuda l’organisme a formar els músculs i els ossos i, per descomptat, a crear hemoglobina.
El primer aliment que acostumem a relacionar amb la vitamina A és la pastanaga. El consum d’aquest vegetal ha demostrat tenir un efecte beneficiós per a la visió.
L’ús de dispositius electrònics s’ha multiplicat exponencialment l’últim any a causa dels confinaments per la COVID-19. Això vol dir que som més sedentaris?