L’alimentació et pot protegir de la COVID-19?
Nous estudis defensen que l’alimentació saludable té un paper clau per reduir el risc de COVID-19.
Inici
Nous estudis defensen que l’alimentació saludable té un paper clau per reduir el risc de COVID-19.
Peix i marisc són ingredients bàsics de la dieta mediterrània, atesa la gran quantitat de beneficis que presenten per a la salut. Malgrat això, no se’n pot excedir el consum d’algunes espècies.
Investigacions recents sostenen que mantenir un pes saludable i nivells alts de colesterol “bo” pot ajudar a reduir el risc de patir COVID-19 greu.
El 26 de febrer és el Dia Mundial del Festuc, una data estupenda per repassar els avantatges per a la salut d’aquesta fruita seca deliciosa.
En aquest post parlarem dels beneficis de la dieta mediterrània per a les dones embarassades,
En aquest post et parlem de la importància de la vitamina K a la dieta i els aliments que contenen aquest nutrient essencial per a la salut.
Ja és aquí Nadal! Perquè et continuïs cuidant, també en aquestes dates, en aquest post et donem alguns consells perquè puguis seguir unes pautes saludables durant les festes.